телефон: 02/3224-711 E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar

Креирајте и дизајнирајте убав сајт

Професионални теми

Секоја тема има убаво осмислен дизајн и првично доаѓа со основни подесувања. Вие понатаму може да ја менувате структурата многу брзо и лесно. Промените може веднаш да ги прегледате и да одлучите дали ќе ги објвите.

Бидете креативни! Креирајте ваша сопствена тема

Едноставниот и лесен јазик кој се користи за прилагодување на темите на Трговски центар ви го поедноставува прилагодувањето на секој аспект од темата за вашиот веб сајт.

Имате целосна контрола врз дизајнот на вашиот вебсајт. Разгледајте што нашите клиенти имаат направено со нивните теми. Нема лимит на тоа колку квалитетно може да се изработи вашиот вебсајт!

Повик до сите дизајнери!

Без дизајнeрски ограничувања и лесно употреблива административна платформа. Овие се само неколку од причините зошто клиентите и дизајнерите ги избираат сајтовите на Трговски Центар.

Лесно е вашата визија да ја претворите во убаво дизајнирана тема, за потоа да имате целосно функционален сајт кој ќе привлекува многу корисници.

Целосна контрола врз навигацијата на вашиот вебсајт, содржината на страниците и дизајнот. Трговски центар ви овозможува лесно управлив Content Management System.

 

 


Претставете ги вашите производи во каталог

Каталог со 100 производи

Ова е одлична можност за да ги претставите вашите производи на милиони корисници на Интернет. Вашите корисници ќе може да ги видат производите, нивните карактеристики и да дознаат каде може да ги купат.

Иако не можете да вршите интернет продажба, ова е добар начин за да дознаете колку корисниците се заинтересирани за вашите производи.Интегрирана блогерска платформа

Блог страни за вашиот вебсајт

Трговски центар вклучува целосна блогерска платформа која ќе ви помогне да се вклучите во интернет заедницата и да бидете во непосреден контакт со вашите посетители.

Статиите на блогот се категоризирани, а вие со интересен блог пост можете да привлечите повеќе постители, да поттикнете дискусија и коментари за вашата компанија и вашите производи или услуги од вашиот каталог.  Блог страните се клучни за Google оптимизација на вашата веб страна.

 За да погледнете видео објаснување тука.

Free

0 ден/м

нема каталог

50МБ веб простор

нема емаил адреси

10 статички страни

нема продажба

Профи

999ден заштеди 50%

499 ден/м

100 производи во каталог

200МБ веб простор

2 емаил адреси

неограничено статички страни

нема продажба